Sunday, April 10, 2011

65 - kan dah tak seronok....

Sunday, April 10, 2011
assalamualaikum......

korg semua mesti baru lepas layan cerekarama kt tv3 kan...aku tadi mandi laju2 sebab nak pergi mengadap tv layan cerita tu...of course la cerekarama hari sabtu malam mesti syok kan..tangkap feeling gitu...mesti boleh nanges kalau cerita sedih kan....

malam ni aku layan cerekarama ni sorang2 jek...mana ntah housemate aku pergi....terpaksa layan cerekarama sorang2...hukhukhuk...MyEm0.ComMyEm0.Com

tapi aku ok...boleh golek2 depan tv sorang dan pasang sound kuat2....itu adalah pengaruh wayang yang mempuyai sound system yang ,mengancam....mau tekan sampai volume 30 walaupun tv kt rumah adalah versi tahun 1975...hahahaha...antik giler!!MyEm0.ComMyEm0.ComMyEm0.Com

cerita dah best dh...tapi terbalik yg jadi Maria tu Diana Rafar jadi jahat dan Nabila Huda sebagai Dila baik pulak...kalau exchange dua2 orang tu baru topmele kot cite tu...hehehe....topmele adalah 'meletop'...hahaha

aku punya khusyuk laaa tengok kan...last2 ending dia mak dia mati tak jumpa si Adi tu (Iqram Dinzly)...alaaaa sepatutnya takyah la wat endingnya cmtu....MyEm0.Com

dah mak dia mati tak tenang kan....isk isk isk....

rasa tak puas hati menyelubungi diri...hahaha...

ok tata!!




MyEm0.ComMyEm0.ComMyEm0.ComMyEm0.ComMyEm0.Com

say NO to DRUG!!

No comments: