Saturday, April 9, 2011

64 - jom shopping2....

Saturday, April 9, 2011
Assamualaikum...

apa perkara yang boleh membuat anda rasa tenang n calm jek...

jawapan nya adalah shopping2...hehehe

cm aku mmg suka shopping....dan tadi baru sampai baju yang aku beli online...hehehe...

sampai jugak sebab aku duk msg owner butik tu cakap baju aku tak sampai2..kalau tak gak memang aku ngamuk la kan...hahaha...

bentuk baju tu cmner nanti la aku upload..

aku nak promote t-shirt bleach..ada 2 design...

jom ler kite shopping...




jenis kain adalah 100% cotton...dan memang selesa pakai...alaaa korang sumer tau kan...=p

pastu boleh la nak book cmner...

ok la...selamat bershopping..hehehe

as-salam~~

No comments: