Saturday, April 9, 2011

63 - Just Go With It

Saturday, April 9, 2011
Assalamualaikum....

ok ni kisah preview movie pulak...semalam aku pergi tengok wayang lagi...hehehe....sampai2 tgv tu terus tak tahu nak tengok cerita ape....berapa kali pusing2 kt situ tengok poster yang paling best...tengok kt skrin ada banyak cerita best2 jgk....mula2 nak tengok RIO 3D...cm best jek kan..sebab kartun kan mesti lagi best...sampai2 kaunter tanya tiket 3d..alamak mahal sangat pulak..cm tak berapa best nak kuarkan duit semata2 nak tengok wayang kan...baik pergi makan...hahaha

aku tanya kt kaunter tu movie JUST GO WOTH IT tu sape berlakon...dia cakap andler sandle....tersasul nak cakap adam sandler....sengal tol....kitorang bantai gelak lagi....

kalau dah adam sandler yang berlakon confirm la kelakar kan...

dan.........

CERITANYA MEMANG SANGAT2 KELAKAR!!!

aku gelak sampai tak ingat dunia dan orang keliling...hahaha

sampai sekarang teringat jalan ceritanya cmner...

sape2 yang tak tengok lagi, silalah pergi tengok cite ni...confirm tak rugi....






dan awek dalam cerita ni adalah JENIFFER ANISTON....

ok dah...

ni tidow betul2 punya...hahaha

gudnite!!

2 comments:

zOeY zAu YaH said...

best erk..kene tgk lah haha..

Nurul Eiman Hikmah said...

mmg sangat best....ketawa puas2 dalam wayang...hehehe