Saturday, April 9, 2011

62 - uiiihhhhh rindunye!

Saturday, April 9, 2011
Assamualaikum semua!!

uuiiihhh rindunye nak tulis blog....tak sempat...kalau ada masa pun aku tak sempat nak taip blog ni...macam2 fikir tapi satu apa pun tak jadi...hahaha....

hari ni hari jumaat...panas giler!!
tapi seronok...dengan pemandangan banjaran titwangsa....memang menggamit jiwa...eleh konon jek!

hahaha....dulu belajar pasal banjaran titiwangsa ni masa sekolah rendah...lagipun banjaran titiwangsa ni jauh nun kt perak...aku tak pernah pulak nk tanya2 banjaran titiwangsa tu sebenau nye kat mana kan...rupenye tanjung malim...hehehe...cantik!MyEm0.ComMyEm0.ComMyEm0.Com

banyak sangat bnda yang dibuat aku...hahaha..kamera memang menjadi saksi lah...seperti biasa memang suka amik2 gambar pun kan...hehehe...

nak kasi upload gambar pastu nak cerita setiap ape yang jadi semasa kejadian...hehehe....

jomm layan....

ape kes?ni pun nak tunjuk ke?? hahaha...sebenarnya nak bagitahu aku sedang menikmati rojak yang mak bee buat...makan petang2 masa baru lepas balik kelas....syiokkkk....hehehe

kes makan lagi....ni adalah pulut-mangga-kena-paksa-beli....sebab aku teringin sangat nak makan bende alah ni aku sanggup pergi selayang mall dengan suar mandi semata2 nak beli benda alah ni...hahaha...pakai suar mandi sebab masa ni odw nak pergi mandi sungai...hahaha

nampak tak?nampak tak?AKURIAM!! orang cina kalau nak tulis signboard suka ati mak nenek dia jek...hahaha



ni adalah miss nabila dan miss jessica....kitorang tgh menyiapkan asgment kr mcd..hahaha...jarang benor aku nak pergi study kt mcd ni...actually tak suka study kt tempat bising2...tapi sekali sekala ok jgk....siap jugak asgment tu...hehehe..nak2 imbuhan kt diri sendiri adalah big mac..jadi sangat berkobar2 lah!

rehat kan kepala otak masa siapkan asgment finance tu....naik kembang kepala plus makan big mac pulak..mmg makin kembang perut-otak-dan-segala2nya...hahaha

my handwriting! tulisan org kidal ok...not bad rite??

dah siap semua keje2..time to posing2 before balik...

I LOVE U CLEMENT tu dibuat oleh kitorang sebagai tanda terima kasih kitorang kt dia yang telah menghantar semua asgment kitorang straight dari mcd to fac...2 kali ulang alik sebab masa kemas2 meja..ada sehelai kertas asgment si clement tu tertinggal....hahaha...kelam kabut dia patah balik....sian dia...

and finally sangat2 happy sebab dapat msg mengatakan test postharvest tunda lagi dan presentation batal....hahaha...terus senyum lebor sampai tinge!! ngeee~~~

mode : tonggek2 plus happy giler!!! hahaha


my outfit for that day....beg seorang pelajar memang skema kan...hahaha...lantok la...style ape!!

haaaaa tu la banjaran titiwangsa...cantik kan...aku tak pandang sangat budak2 kt bawah tu...aku duk perhati banjaran tu cantik laaaa....hehehe

haaaa ni masa belon ni dilepaskan....fuyoooooo cantik...nanti kawen nak lepaskan belon ribu2 cmtu la.....bestnye!

persembahan gendang 24 musim! hahaha

haaaa masa dah sampai kl td....lapar gilos!! saya pergi makan kt gombak...kt fazira tomyam..memang teringin nak makan tomyam kan....tu adalah air suka duka...yang suka nya adalah air tu ada cincau dan memang sedap banget! tapi yang duka nya air tu minum sekali dah cukup kenyang...tak dapat nk order  3 gelas! hahaha


ni yang kitorang order...sup ekor...telur dadar...tomyam ayam...daging black pepper....makan makan makan makan...pastu......

selesai!!

amboi bukan main panjang lagi wat caption nye...hahaha....
aku follow orang wat keje tu yg sampai banjaran titwangsa tu...hahaha...

dah siap kerja semua...kitorang decide nak lalu jalan bawah...lalu kampung2 semua lah...best jugak...sebab rasa cm balik kampung sendiri jek....hehehe...

kat jalan memang jumpa mcm2 signboard....yang paling kelakar jumpa kedai makan TOMYAM BATANG! tak senonoh kan....kitorang bantai ketawa saja...kekeke

biasa lah jalan kampung...jalan kecik jek kan..so bawak je la slow2...pastu ada kereta proton iswara aeroback ni follow dekat2...saya tengok driver perempuan tapi bawak kereta kecoh giler...follow dekat2 watpe??

bagi jalan dan dia potong kereta kitorang...bagi can la kan...hehehe...alih2 jumpa balik kt traffic light...ekkk elehhh tadi bukan main follow belakang pastu nak potong sangat kan....pastu lampu dah hijau...kitorang gerak pelan2 pastu kereta minah tu MATI TENGAH JALAN!!! hahahahaha.....aku dah bantai ketawa terbahak2...kecoh la perempuan tu....pastu dia segan nak potong kereta kitorang....hahaha...amikkkk ko malu!



lain kali jangan kecoh sangat kak....hahaha...

k lah dah malam dah...panjang gak ceritanye ni...hahaha

assalamualaikum....

tata~~

time to sleep!
MyEm0.ComMyEm0.ComMyEm0.ComMyEm0.ComMyEm0.Com

No comments: