Friday, April 1, 2011

58 - join contest la pulak....hehe

Friday, April 1, 2011
Assamulaikum....


aku saja nk join contest ni..sebab semalam cam ada gambar muka minta kena lempang..tapi gambar tu aku dengan abang...tak tahu la diterima ke tak..hahaha...nama pun saja2 je kan..

ni nama contest ni....





korang boleh follow cik beba kita yang comel kt sini...

http://elliabeba.blogspot.com





aku rasa ni gambar yang mintak lempang...tapi jgn lempang betul2...haahha...
ni gambar masa dalam kereta semalam...

suka wat muka senyum kambing cmtu....
boring2 dalam kereta semalam kita pun wat la muka cmtu...
tapi yang nampak muka mintak kena lempang hahaha...

dah la susah nak gambar elok2 dengan dia pastu wat muka cmtu pulak...tapi layankan je lah...hehehe

gambar ni patut menang sebab gambar ni ada 2 orang...dua2 orang ni wat memek muka mintak kena lempang...hahaha....

kiranya mcm kuasa 2 la...haha..mengelat sungguh...
 

*cik beba bagi kita menang no 2 pun jadi lah sebab kita tak pakai clinelle tu..haha...kang terus pakai terus rasa nak lempang hari2 sebab muka penuh jerawat...ye la tak sesuai dengan produk tu...kekekee

boleh pulak pilih nk menang no bp....ye la kalau menang la kan kan kan cik beba kan...hehehe...

orang kata kalau ada rezeki kan....

kalau kalah yang ni kte join contest lain pulak yg cik beba wat kan..betul tak...hehehe...

ni aku tag kt yg lain2 gak..

1) fatin hamama
2) azie cg4dis
3) zoey zau yah

hehehe...

ok la...

biar cik beba mengadili seadil2nya...hehehe

ok...chauwww cin cau!

No comments: