Thursday, March 31, 2011

57 - cinta lolipop!!

Thursday, March 31, 2011
Assalamulaikum....

semalam lepas IID tu aku terus chauwww balik rumah..emergency....emergency la konon..hehe...lepas tu tak tahu ape cerita kt IID...pemenang dh tau dh semua...confirm2 la kan aku kalah..hahaha....* eh bangga pulak...kkeke....dengar2 aku dapat no.3...syukur Alhamdulillah....hehehe....MyEm0.ComMyEm0.Com

TNC, Dato' Sahol tak jadi datang....jadi tak dapat nak date dgn dia...kuciwaaa.....uuuwaaaa....orang lain yang ganti dia...masa tunggu VIP round2 dalam dewan tu....aku ape lagi posing2 la...dah pakai baju lawa2 kan...hijau terang lagi...hehehe....MyEm0.ComMyEm0.Com

ehhh sama pulak warna baju dengan mama aku tu, Dr.Fau....hehehe...tgk gambar je la yer..malas nak bebel banyak2...kahkahkahk.....

eh jap2...hari ni pulak ada seminar career dari MAFC...stand for Malaysian Agricultural Food Council...betul ke...agak la mcm tu ayat nye...haha...ceramah mengenai kerjaya dalam bidang pertanian ni....layan kan je lah...MyEm0.ComMyEm0.Com

banyak tol aktiviti sampai tak terlarat2 kan...haha..full!

moh le tgk gambar sahaja...gambar ikut turutan dari semalam sampai hari ni ok....wink wink wink!!

join majlis penutupan dulu nih

tu lecturer saya dr uitm sarawak la..heh

pemenang kategori diploma uitm sarawak yeah!

farhana n azzah menang jugek nih...nk mintak belanja...hahaa

eksen kt booth org...haha

kami menang! menang gaya jek!

bergambar secara skema di situ...hahaha

with my mama! sama hijau tau



kt career talk kt Menara S&T

kawan2 saya yang cun!

inu juge!

ehhh budak tudung merah tu lagi cun! kehkehkeh

bergambar sebelum balik









saya gemuk!

ceh!

hahaha...

abaikan je tu...

gemuk2 pun saya happy..hehehe


muka letih jek aku tu...
mata penyek jek aku rasa...

hahaha..

> <

cinta lolipop saya sebenarnya di sini....

sampai sayang nak makan...hikhikhik




terima kasih sebab belikan

simpan elok2...hehehe



p/s : rindu lah!






khas dr kami...jeng jeng jeng...






daaa!!

No comments: