Wednesday, March 30, 2011

56 - You Never Forget Your First....

Wednesday, March 30, 2011
Assamualaikum....


dh tengah malam baru nak update blog ni....

hari aku hari ini berjalan dengan lancar...lancar tak lancar sangat la....pagi2 dh spoil ape kes...hahaha....

mana tak nye...dh tau hari nye program formal aku pergi pakai suar jeans pulak....n pakai tshirt...dah cun2 dgn kasut Timberland aku tuh tibe2 tgk member pakai baju kurung pulak...terpaksa la aku make a U-turn balik rumah n iron baju sepantas kilat...hahaha....MyEm0.ComMyEm0.ComMyEm0.Com

harap2 takde sape perasan ada sedikit renyuk baju aku tu...hekhekehek...lantok la janji aku bahagia!MyEm0.ComMyEm0.ComMyEm0.Com

masuk2 dewan prepare ape yg patut....sekejap jek pun aku siap2kan semua tu...dalam 10 minit dah siap pastu aku pergi lenggang kangkung pergi booth orang lain..hehehe...tangkap2 gmbar sebelum ada orang lain masuk dalam dewan tu dan tanya aku macam2 pasal produk yang aku buat tu...haha!

serious! aku tak pernah terfikir nak masuk benda yang kena reka2 ni....last2 part 6 degree aku boleh masuk plak...layan kan je lah...banyak yang aku dapat....1) sijil...wuuiiihhh mahal wooo sijil IID ni...hehehe....2) pengalaman....ye la pengalaman explain2 kt orang kan...3) advantage kt thesis aku la...hehehe...dan sebenarnya byk lg...tp simpan dalam kepala otak aku je la....


penat giler!! mula2 booth aku kt depan...kira orang masuk nampak aku straight to the point tapi tempat tu crowded sgt..so aku kena pindah ke belakang....layankan jugak...kena hangkut sumer2 barang aku ke belakang..nasib baik ada orang tolong...terime kasih terime kasih...toce toce toce...=p MyEm0.ComMyEm0.Com

penat jugak sebab kena berdiri jek....tapi aku ngelat aku amik kerusi kt office belakang pastu aku duduk diam2 kt booth aku...haha

panjang dh bebel..tgk gambar je la!

cik baya ni kt booth yg nama produk dia chewinggaga...eh silap chewingga jek!

aku n laki aku eh silap silap lg, aku n lako kt booth aku yg kt depan

breakfast jap

with our lecturer from Uitm Sarawak

pengkritik bebas! haha

bergambar kt wall yg selepas tu ditanggalkan..haha..sila lihat daun di sebelah...

wall baru! percaya x? daun yg sama..hehe

nak makan dorian tu tapi taknak! hahaha..haaa ni booth aku kt belakang...aku duduk kt kerusi tp sama tinggi dgn baya!

the girls yg join IID ni

hahahaha poyo!

the girls n the heroes...but not hero for me lah!



tu jek gambar...hehehe....sok ada lagi IID ni....sok nk date dengan Sahol lah! jangan jeles! wek wek wek....MyEm0.ComMyEm0.ComMyEm0.Com





p/s : cm dh berazam taknak upload gambar giler2 byk...sb rasa cm poyo jek...sb ada org tu ckp blog ni bkn ada follower pun walaupun aku tau ada beberapa silent reader..kehkehkehekehekee....

p/ss : you never forget your first tu tak semestinya tak pernah lupa kt ex boyfriend yg pertama yerrrr...sila jangan anggap...byk bnde pertama kte tak lupa kan kan kan....sebenarnye tu tulisan kt baju tidur yang aku pakai sekarang....huahuahuwaawawawaw.......grrrrrrr~~~~ =D
pffttttttt!!!



as-salam~~

2 comments:

zOeY zAu YaH said...

waaa...bestnye...saya dh siap follow..hihi

Nurul Eiman Hikmah said...

toce toce awak follow blog saya...hehehe
keep reading my blog ok....=P