Monday, March 21, 2011

48 saya sayang family saya dan family saya sayang saya...hehehe.....part 4....

Monday, March 21, 2011
Assalamualaikum semau semua orang...

dari sunway lagoon pergi gombak,call ayah dia cakap dia naik genting...hahaha....lagi best kan....tapi pergi naik dan terus turun sebab dah malam...nanti lah pergi genting dan main sama2....


oleh sebab ayah naik genting, kitorang decide nak pergi cheras dulu....sebab exit karak to cheras just lalu ampang jek...agak senang la nk tunjuk jalan kt ayah....


tapi.....

dr gombak to cheras dekat 2 jam hokey! saya yang drive letih giler sebab jem teruk...menyampes! MyEm0.Com


then sampai kedai makan, tunggu ayah sampai terus makan...makan BESAR.....hehehe....


moh le layan gambar je lah.....






























MAKAN BESAR






keluarga saya





selesai...

gambar family








nak balik dh...see see saya dapat beg LV..hehehe




tu gambar terakhir before balik....mak ayah stay rumah abg jek sebab tak larat dh...kitorang satu kereta menuju ke Shah Alam...



end of that day....

letih banget hari tu....


ok la...nk pergi kelas....

as-salam~~~

2 comments:

azsha-lovestories said...

hye
im ur couzen fiance
xsangka bole jumpa blog kamu
hee :)

Nurul Eiman Hikmah said...

hehehe....
ni blog ngada2 jek....
nice to meet you...
kita tak pernah jumpa depan2 lg kan...
tgu abg ery bwk jumpa la...hehehe