Sunday, March 20, 2011

45 - saya sayang family saya dan family saya sayang saya...hehehe.....part 1....

Sunday, March 20, 2011
assalamualaikum semua!!

ngada2 kan hari ni nak wat enrty ada part2 pulak...kekeke....

sebab saya banyak benda nak cerita kejadian semalam....
eh bukan cerita sangatlah tapi gambar....hehehhe....
haruslah gambar banyak2....
masa remaja sekali seumur hidup....kekeke



eh remaja ke?


boleh laaaaaaaa.....hahahaha


awal giler saya bangun hari ni.....
saya pasang alarm kul 5.30 am dan terus bangun...hehehe...

waaahhhh kangen banget sama keluarga saya....dan semalam dapat jumpa mereka....hehehe...seronok seronok....ada ayah, emak, kak eda, kak fety, abg apik, ain n aleya...mereka semua turun KL kecuali abg saya tu mmg duduk Cheras la....MyEm0.Com

cuma takde family akak yang sulong dan family abg no 2....tunggu nanti eh....nanti kita pergi picnic kat PD sama2 eh....hehehe....MyEm0.Com


semalam plan nak pergi mandi kat SUNWAY LAGOON tapi masa sampai odw pun dh hujan lebat giler2 lebat....sampai saya drive tak nampak....eh nampak la sikit2...kang tak nampak eksiden pulak...kekeke....

and masa sampai sunway lagoon pun masih hujan lebat dan pergi kt kaunter diorang cakap sunway tutup sebab hujan....KECIWAAAAA......MyEm0.Com


haruslah kecewa kan, bila lagi nak pergi sunway lagoon orang belanja....saya masuk free jek sebab saya di taja sugar daddy...ehh bukan2 di taja kakak2 saya la....kan saya bagitahu saya sengkek...kekeke....MyEm0.Com


dengan rasa kecewa tu, kitorang plan nak pergi tengok wayang je lah...hukhukhuk...



tapi suddenly......


hujan berhenti....


hoooppp hoopppp hooorraaayyyy!!!


boleh masuk sunway lagoon....yey!MyEm0.Com


dengan harga tiket for 4 persons = RM350 + RM30 for pelampung + deposit RM40 + RM30 for locker....


MAHAL GILER!



tapi takpe...sanggup tu sebab saya orang belanja...kekeke....


ape lagi...time to berendam2 la kan...hehehe..

main semua ape yang ada...kuikuikui....MyEm0.Com

takmoh cakap banyak la...moh le kita layan gambar dulu.....

semua gambar adalah sebelum mandi....kan ini part 1....rilex la...kekekeke


ok...enjoy yourself!



x ready lg

ok ready dh tapi kepala saya separuh

ok cun
















ramai orang masa pas hujan





gewwdddikkks!













after that simpan semua barang dan ganti baju mandi dan terus berendam!!!!!!!hehehe...

masa berendam2 tu takde tangkap gambar...ye la kamera murah...takleh masuk air...hehehe...


ok..thats all for part 1....nanti akan ada part 2,3,4 dan 56398575886584 part lagi....haahahaha...tipu....time nak wat 56398575886584 part maybe saya dh tua kerepot! ahahahaha....MyEm0.Com


ok...dah2 oii2 pergi mandi semua!
wat breakfast untuk saya....hehehe



as-salam~~





p/s : saya dengar, nuclear yg bocor kt jepun tu takkan sampai malaysia sebab dia boleh pergi setakat 10km jek...so dont worry ok....sebab tu saya mandi dalam hujan semalam no hal lah!

No comments: