Wednesday, March 16, 2011

40 - Fight For This Love

Wednesday, March 16, 2011
Assalamualaikum semua....

hari ni cuti...tapi ada kerja nak wat...siapkan edit thesis sebab sok ada presentation dengan supervisor saya.....

tapi kat telinga dengar winamp lagu FIGHT FOR THIS LOVE BY CHERYL COLE beratus2 kali tanpa rasa jemu.....wat queue file sampai puluh2 pastu kalau habis wat lagi puluh2...hahaha...memang giler!MyEm0.ComMyEm0.ComMyEm0.Com

rasa sekarang dh ratus2 kot...kot la...tak sure...tapi sok lusa tulat saya akan wat mcm ni jugak...sebab lagu ni best!

dan cheryl cole ni sangat cantik....hehehe...saya tau lagu ni dah lama tapi nak dengar jugak....MyEm0.ComMyEm0.Com

suka hati saya lah!


layan lagu je lah!







tata!







MyEm0.ComMyEm0.ComMyEm0.ComMyEm0.ComMyEm0.ComMyEm0.ComMyEm0.ComMyEm0.ComMyEm0.ComMyEm0.ComMyEm0.ComMyEm0.Com

No comments: