Tuesday, March 15, 2011

37 - SUFPA....1st day...kami menang yeay!!

Tuesday, March 15, 2011
Assalamualaikum semua!!
selamat malam...
saya baru balik dari bersukan....
main volleyball dan netball...
ada match ok.....
dengan semangatnya saya dan kawan2 bermain bersungguh2 nih...hehehe....MyEm0.Com

tapi baru 1st day..sok ada lagi n kena lawan lagi...sebab ni main liga...main2 sampai jumpa juara....letih banget!! MyEm0.Com

tapi seronok...hehehe...ni adalah team yang sama masa saya diploma..nama team ANTRACNOSE....hahahahaha...dan kitorang masih pakai jersey yang sama masa diploma jugak...seronok2...hehehe..MyEm0.ComMyEm0.Com

tadi main 2 game netball dan satu game volleyball...but it is for today la...sok ada game lagi...kaki sudah sakit....tu la main terus main jek..mana ada training2 ni...wat warm-up jek....saya yang jadi GD kena defend GA pun semput...hahaha...mana tak nya GA saya lari mcm lipas kudung...saya pulak lari 'laju' sangat...lama2 malas nk kejar...jaga goal jangan bagi masuk goal je la...hahahaha...MyEm0.ComMyEm0.ComMyEm0.Com


tapi ada berita sedih sikit...ada kawan saya terseliuh bahu sampai kena pergi hospital...n kitorang tak perasan pun dia kena pergi hospital...sian dia...tiba2 dia call dia dah naik ambulans...harap2 dia tak apa2 la...MyEm0.ComMyEm0.Com

sok ada match lagi..so malam ni kena tidow awal n bangun pagi sebab sok ada kelas....n game start kul 8pm....

ni gambar2 gewdik2 kitorang...hehehe...


aida, saya, lako, nabila, elli, saleha, main n weeda
weeda, lako, elli, mai
iffah, kabir, weeda, saya, lako, nabila, elli, filzah, mai
our the best shooter...filzah ibrahim...weewiiitttt...
cam semangat jek!
ANTRACNOSE...so kne pegang nose...hahaha
gambar tak senonoh seharusnya blur...blur sendiri nih...hahaha


banyak betul gambar..mcm lagi suka upload kt sini dari upload kt fb...hahaha...tunggu hari ke 3 la baru upload kt fb...hehehe....tu adalah kawan2 saya yang cantik dan cute2 kan.....hehehe....

next entry sok la..

jumpa lagi...

tata!!

selamat malam....


as-salam~~












p/s : saya main taklah seterer kawan2 saya main...saya main for fun jek...hehehe...kalau kalah jangan salahkan aku eh korang...hehehehe

4 comments:

da owner said...

wowowow..bes ohh..
lawan part ke ekot suke anta team?
beshh la bsukan..lame x bsukan neh

Nurul Eiman Hikmah said...

ikut team...mcm team aku ada member dari part 5...hehe....mesti la besh..mu mana fateng?tak nmpak pun datang? hahaha....meh la bersukan...malan ni last day beb....

shizakiena said...

sape jek komen sini

Nurul Eiman Hikmah said...

shizakiena = sape2 pun boleh komen...ada syg n faten jek kt atas tu...classmate syg...hehee