Wednesday, March 9, 2011

31 - saya sangat letih hari ni..

Wednesday, March 9, 2011
asalamualaikum semua~~~

hari ni taknak cakap banyak la...sebab saya keletihan....ke sana ke mari....fuhhh.....dengan hari yang sangat panas...MyEm0.ComMyEm0.ComMyEm0.Com

bangun awal pagi sebab ada ceramah....ceramah dari FAMA...tapi dapat dengar ceramah seminar tu sekejap je sebab ada talk lagi dengan dekan kt fac...sampai kul 12.30pm...
kita layan gambar je la...hehehe...sebab sudah mengantuks....MyEm0.ComMyEm0.Com






















yang bestnya kitorang sumer dapat makan dulu...hehehe...dah kenyang2 baru pergi kt fac means dewan seminar 1 untuk dengar talk dari dekan..sebenarnya takde la nak pergi sangat...tapi pergi je la...dengar lah amanat dari ayahanda tercinta tu kan...teheee....MyEm0.ComMyEm0.Com



pastu saya berkejar2 cari supervisor saya tapi takde....
pastu pergi lab pulak...
pastu balik rumah...
dah masuk parking dapat msg, supervisor saya tunggu kt fac...
patah balik ke fac...
padahal nk mintak sign je...huhuhu
sabor je la...hehehe





sampai2 rumah....terus guruh2...
rupenya panas nak hujan....alhamdulillah...
tapi panas nya ya ampun lah!














ok tata!

No comments: