Wednesday, March 9, 2011

30 - sugar high..

Wednesday, March 9, 2011
Assamualaikum semua.....

ketemu lagi semua....hehehe....

lapar...
lapar...
lapar...
lapar............................MyEm0.ComMyEm0.ComMyEm0.Com

meraba raba perut mencari apa yang perlu di isi malam2...ngeh ngeh....teruk betul la..tau nk makan jek...setiap masa lapar...takde la kerja teruk sangat pun kan....hehehe....MyEm0.ComMyEm0.ComMyEm0.Com <<< sangat menipu sebab saya tak pernah angkat berat hatta angkat dumblebell sekali pun hahahaha tengok2 kat dapur ada ape ek... jengah2.... ada....milo 3 in 1... biskut LEXUS coklat... coklat Cadburry... nuttella... hershey's... sugar crackers munchys.. wahhhh sangat banyakkkkkkkkkkkkkk....suke2...MyEm0.ComMyEm0.ComMyEm0.Com <<< saya tak gelek2 depan dapur macam tu...segan kt housemate...kekekekeke mula2 wat air milo pastu semua makanan tu dalam bilik....sungguh tak senonoh makan sorang2 dalam bilik cam tikus...hahaha...takpe lah....all is mine....so saya boleh makan semua suka hati saya...hahaha....MyEm0.ComMyEm0.Com
kesemua makanan ini nk masuk perut saya ke??

sapuan nutella yang penuh coklat...marvelous!

sugar cracker yang bakal di sapu nutella...hehehe

LEXUS tu kalo bertukar jadi kereta bagus kan...hahaha

penambah gula dalam darah saya....kekekeke

milo yang menjadi pilihan hati....

can u spot the knot....hehehe....(handsome kan kan)kekeke

nk tunjuk lagi sekali....teheee...

muka dah sugar high~~~ lalalala....

caramel yang menggugat jiwa ragaku!!















sekarang dh kenyang gilos!!!














tapi......


















saya....




















tak makan semua yang saya tunjuk tadi.....




















giler nak makan semua????




















saya masih sayang diri saya dan family saya....



















dan....





















saya taknak kena potong kaki dulu....
xnak xnak xnak.....MyEm0.Com






















sian saya kan....hehehehe....MyEm0.Com














dan saya takut menjadi seperti baby ini....





kredit to borak kosong yang bagitahu artikel pasal budak yg tembam gilos...
mampu??hahahaha










saya cuma sebijik coklat cadburry tu dan minum milo tu saja...kekekekee...tak berapa nak sugar high la...jap lagi boleh masuk tidow....sebab sok pagi2 nak kena attend satu ceramah FAMA.....kul 8am...bangun seawal pagi yang boleh...hehehe...chaiyok2....MyEm0.ComMyEm0.Com spirit2 come to my world...hahahaha




















time to sleep everybody....
gudnite...
assalamualaikum semua....














p/s : saya bengang sebab saya ada geram kt kawan saya yang berlagak sgt...tapi saya taknak bengang lama2...so skrg dh ok....<< ape punya p/s la...hahaha

No comments: