Monday, March 7, 2011

27 - hari ni hari isnin ke?

Monday, March 7, 2011
Assalamualaikum semua!!
alaaaa hari ni hari isnin....
tak seronoknya....MyEm0.ComMyEm0.Com



menci2....
kelas start kul 2 sampai kul 6 ptg nanti...
aduh malasnya.....MyEm0.ComMyEm0.Com

nape mesti ada hari isnin....

ada beberapa sebab saya cm malas sgt hari isnin kali ni :

1) hari ini kena pakai kurung...panas wehhh nak pakai baju kurung..walaupun saya dh iron baju kurung tapi takde hati nak pakai baju kurung...MyEm0.Com

2) plan hari ni nak bayar semua bil2 rumah...malas nya nak pergi beratur kat post office tu....akak tu buat kerja sopan sangat...hahaha....(kena cakap sopan, bahasa kena baik2..hahaha)MyEm0.Com

3) semalam dapat email bagitahu ada present'tension' hari rabu...walaupun ianya hari rabu tapi at least saya kena ready dari hari isnin kan..isnin jugekkkk....huhuhuhu...MyEm0.Com

4) meredah jammed depan UiTM selepas waktu rehat diorang...diorang tu staff uitm lerr....plus students jugek....fuhhh jammed teruk punya..walhal cuma 300m jek nak sampai uitm tu...tapi jammed nya kalah KL....<<< perumpamaan yang melampau ok...hahaha....tapi tu jugek wat saya malas...MyEm0.Com

5) pergi ke lab...untuk methodology thesis saya..ada satu page saya tinggal sebab nak letak gambar tapi gambar nya saya tak snap lagi...malas nya nak pergi lab semata2 nak pergi snap gambar 4 botol serbuk lada saya tu...hukhukhuk....tingkat 5 beb!! <<< macam la xde lif kan....hahaha...ahhh nak malas jugek...MyEm0.Com

6) pagi2 dapat sms, dr.fauziah <<< my supervisor yg vogue ok... dia nak saya hantar last draft yang dia dah betulkan..sebab saya hantar yang dh dibetulkan saja...tapi dia nak dua2 sekali...dia nk check kot....bilik dia dh lah tgkat 3...takde lif ok....parking kereta kt depan...tapi bilik dia bangunan belakang....alaaaa malas! MyEm0.Com

7) memandangkan semua itu kena buat hari ni jugak...jadi saya kena pergi kelas awal! aduhhhh lagi lah malas!! hukhukhuk...tulun tulun tulun saya....MyEm0.Com

8) iskkkkkk dh 8 rasa malas hari ni..ko ni memang pemalas la eiman!!!

ehmmmm layan je la isnin2 pun...







mse tengah makan...semua byk lg...

ni mse lepas makan..licin semua!!! hahaha

p/s : gambar takde kaitan dengan enry...




tunggu zohor jap lg pastu baru siap2 pergi kelas....




ngeh ngeh ngeh.....MyEm0.ComMyEm0.ComMyEm0.ComMyEm0.ComMyEm0.ComMyEm0.Com





ok la post!!






as salam~~~

No comments: