Wednesday, March 2, 2011

23 - malas nak tulis tajuk sebab hari ni biase2 je

Wednesday, March 2, 2011
Assalamualaikum semua!!!dh malam kan ni...time orang nak rehat baru saya dapat update blog sebab siang2 tadi ada kelas n tak tahu nak tulis ape...hhehehe....MyEm0.ComMyEm0.ComMyEm0.Com

kan saya cakap saya semangat nak pergi kelas kan semalam....haaa hamekkk ko sampai kelas kul 8.15 am...awal betul!! kuar rumah kul 7.50 am...selalu kuar rumah kul 8.05 am n sampai kelas kul 8.45 am...biase la depan uitm tu jem sangat! dengan pak guard nak check2 sebijik2 kereta....please please jangan check kereta saya sebab........tetttttttttt....hahahaha....MyEm0.ComMyEm0.Com


( malas giler nak apply sticker kereta lah..huhhuhuu)





hari ni semua berjalan dengan lancar...biasa2 saja kelas...cuma masa kelas Quality Management lecturer tu ajar pasal nak wat resume....ehmmmm alaaaa nak kerja dah ke?dah nak habis belajar ke?betul ke?tinggal berapa bulan saja nk habis belajar...insyaAllah....harap dapat habiskan belajar on time....MyEm0.ComMyEm0.ComMyEm0.Com



pastu terus apply kerja....nak kerja ape yek.....ye lah kalau rasa nak shopping selalu, jalan2 selalu, makan banyak2 mestilah kena kerja..cari duit....hehehehe....pastu boleh KAHWIN...hahahaha....MyEm0.ComMyEm0.ComMyEm0.ComMyEm0.Com




jangan nak ngada sangat ok...kang ko langkah bendul kakak2 n abang pulak...hahaha....








ok dah..back to the title tu..nak cerita lain jadi cerita lain pulak...huhuhu














nak cerita ape ek sebenarnya....sebab bila dah melalut kt atas tu nak masuk cerita lain cam dh lain macam...hahaha....





sambung sok je lah...
sok ada kerja ada nak wat...tapi tak tahu rajin tak nak pergi sebab cakap kt member msg jek kalau nak pergi...kalau rajin pergi la....hehehehe....


tadi masa balik kelas pergi lepak kt Pak Ali...full house!! ohh rupanya ada lawan bola...Chelsea vs Man u kot....ohhh saya sangat tidak mengambil tahu....jangan la poyo sangat ye mengetahui semua padahal tak ikuti pasal bola pun..ahaks! MyEm0.ComMyEm0.ComMyEm0.ComMyEm0.Com

rugi tak amik gambar sebab kamera tertinggal dalam kereta pulak...kalau tak mseti dapat mengenali kawan2 saya yang sangat cun itew...hahaha....

nanti je la...nanti mesti ada lepak sama2 lagi....hehehe....MyEm0.ComMyEm0.ComMyEm0.Com


muka semangat nak pergi kelas dan pergi kelas awal..haha

dah tak berapa semangat sebab dah terlambat nak pergi kelas...hahaha









ok lah dah malam...
selamat malam..
Assalamualaikum semua!!!







MyEm0.ComMyEm0.ComMyEm0.ComMyEm0.ComMyEm0.ComMyEm0.ComMyEm0.ComMyEm0.Com

No comments: