Tuesday, February 15, 2011

07 - hari ini kena buat 2 entry sebab semalam takde kt umah

Tuesday, February 15, 2011
Assalamualaikum semua...

alaaa semalam busy sangat sebab tu tak update blog ni...hehehe....tp ada ke orang nak baca blog ni..hentam sajalah labu....MyEm0.Com see2 dia jelir lidah...hahaha

semalam start hari dengan kena masak2..kan entry sebelum cakap nak pergi picnic kan....
dalam kepala plan nak masak sardin...tu je stok makanan yang ada yang cepat nak dimasak pagi2 kan...nasi dari malam sebelumnya dah masak dh...hehehe....first2 kena rebus kentang suka makan kentang tapi nak yang lembut3 senang digigit itu....yang mcm makan potato kfc tu...hehehe...saya pun pergi la rebus...tapi!!!!!! MyEm0.Com tiba2 gas habis!!! alamak cmner nak buat ni....kentang dalam periuk dah...separuh masak dah...ahhh sudah....terpaksa call member yang sama2 yang nak pergi picnic tu cakap nk tumpang masak rumah diorang....hehehe...MyEm0.Com terima kasih ye kawan2 sebab bagi tumpang masak..kalau tak ape la saya nak makan apa masa picnic semalam...hehehe....

berkemas pergi rumah diorang terus je masak dan semua bersiap nak pergi picnic...gerak dari seksyen 7 kul 10 cmtu la...janji kul 8.30...sian dia tunggu lame..hehehe....MyEm0.Com hehehe....

ok la sebab dia ada gps kan...mmg dh nak sampai sungai kanching tp kereta iffah tersesat pulak....hukhukhuk....MyEm0.Com

sesat sampai batu caves....fuyoooo....pastu call diorang ckp pergi ulu yam je la...saya on jek sebab the day before kan tak sempat mandi kt sana..hehehe..ni mmg peluang la kan...hehehee...MyEm0.Com

saya drive sampai atas...dia minta cuti dari kena drive hari semalam...ngade!! MyEm0.Com hahahahah!!

ktrg mandi kt HULISTA...hentam je la kt mana sebab dah tak sabar nak mandi...hehehe...MyEm0.Com

ape lagi bermula aksi2 duyung2 dan dugong2 berendam...hahaha....air memang sejuk giler...dan port paling best adalah kt air deras tu....hehehe...malas nk cerita lebih tgk gambar jelah ok....MyEm0.Com




























lepas balik dari sungai tua, kitorang sempat singgah empangan batu dan jalan2 kt batu caves...tak salah pergi kuil Hindu itu...just pergi sana sebagai tempat perlancongan...kami juga adalah pelancong...hehehe..MyEm0.Com

balik2 rumah kepala terus mcm rabbit tu...hahaha

assalamualaikum semua!!

No comments: