Thursday, February 10, 2011

02 Filem SHAOLIN...hiarkkk hiarkkk.

Thursday, February 10, 2011
Assalamualaikum semua....

wahhhhh saya cuti la....cuti lagi 5 hari.....lepas cuti raya cina ada kelas 2 hari jek pastu cuti lagi 5 hari...heaven betul....hehehe....so bila tau diri ini cuti adalah orang ajak dating....cara dating kitorang simple jek...layan wayang...hahahaha...nak2 hari ini hari rabu pulak....so wayang murah laa...hahaha.....minggu ni saya tengok cerita SHAOLIN...ntah best ke tidak ke janji tengok dulu ok....hehehe.....lepas bilik tiket ada lagi dalam 45 minit nak tunggu....round2 kejap dalam jusco bukit raja tu (actually memang tempat wajib date ok) hahahaha.....kan dah kata kitorang date simple jek...hehehe....dalam 45 minit tu kitorang lepak2 jek sebab sebelum pg Jusco dah makan dulu dah....=) perut dah kenyang dah....

7.25 pm masuk wayang...walawehhhh penuh dengan chinese la.....kitorang cmtu la....pilih movie pelik2 kan(pelik ke? ada jackie chan laa weh..hahaha).. layan jek la....so start tengok...cerita ni not bad....shaolin diorg mmg superb......but ending dia ehmm kureng....semua mati kne bom jek...hampeh tol....korang semua pergi la tengok jugak....confirm tak rugi tengok punya..hehehe....nah saya letak poster movie ni.....hehehehe......dah malam...nk tidow dah....gudnite....salam...=)

                     ini lah hero2 dalam cite ni....handsome tapi kejam!!

No comments: