Monday, February 28, 2011

20 - macam mana nak dapatkan muka flawless cm kulit telur??

Monday, February 28, 2011




Assalamualaikum semu!!

just nak tanya cmner nak daptkan muka flawless tanpa sebarang bintik2...jerawat2...semua lah yang ada kt muka tu...muka saya takdelah masalah sangat cuma tak flawless jek...tengok orang lain muka diorang mak aih licin betul lah....kalau sapu pakai tangan memang tak sangkut2 punya la....licin punya pasal...hahaha...


saya ni simpe jek jaga muka...cuci muka pakai eversoft oil control....baru je tukar dari whiten n firm to oil control sebab rasa muka berminyak...pastu kuar rumah pakai Olay Total effect + touch of foudation tu n pakai compact powder Maybelline...then balik rumah terus mandi2 n cuci muka....malam before tidow pakai toner Nivea...tu saje..begitulah hari2 berikutnya.....

gambar ni xde la edit2 bagi buang jerawat sumer tu....tapi cmtu je la kulit muka saya....rasa nak kulit muka yang flawless licin bak kulit telur tu...barulah comel...ahaks!








saya memang tak suka nak mekap tebal2 ni....leceh lah!! menci2...hehehe..tapi dalam gambar tu ada letak eye shadow sikit...dalam bilik jek tu...kalau kuar rumah takde nya saya pergi sapu eye shadow kaler biru mengarut tu...hahahaha






salam~~

No comments: