Monday, February 28, 2011

19 - Burlesque....superb!! BOLEH tak nak tengok lagi??

Monday, February 28, 2011
Assalamualaikum semua!!


selamat hari isnin yang membahagiakan...MyEm0.Com tengoklah rabbit ni semangat jek kan walaupun hari isnin...hehehhee...bahagia ke?tak semua orang suka hari isnin....termasuk saya....tapi apakan daya....ni update cepat2...sakit perut nih!! ehhh main2 jek...kekekeke....mengong! hahahhaa....MyEm0.ComMyEm0.ComMyEm0.Com



nak tau tak semalam saya buat ape? ape lagi hujung yang sememangnya indah pergi tengok wayang la...memang kaki wayang pun kan....ni pun memang dah lama giler tak pergi tengok wayang.......MyEm0.ComMyEm0.ComMyEm0.Com boleh ke nak melalak banyak2...hehehehe....saya kan ratu air mata....wek wek.....



meh saya letak poster movie Burlersque tu...thanks to uncle google sb bagi saya gambar iteww....hehehe....poster ni sama cm saya upload dalam fb saya.....C.A n Cher yang super duper comel kan....sebenarnya baru 1st time nampak muka C.A yang sangat cute....cute la....cute sangat....*wink wink....tibe2 jatuh cinta sama dia....ehhh suka hati jek.....hahahaha....MyEm0.Com rabbit ni cam wat style Bang Bang Boom kan yang kt tv3 tu,yang Amat n Azhari tu wat....hehehe....korang perasan tak??huhuhuhu







preview movie ni kisah si Ali...ooppssss bukan Ali orang kampung sebelah tu...hahaha..kalau kita orang melayu ni dah imagine Ali orang kampung yang skema2 tu kan...hahaha....MyEm0.Com

ni Ali @ Alice tu cari kerja. pastu dia pergi L.A and dia pegi masuk satu kelab Burlesque ni untuk cuba nasib...pastu lama2 dia di terima kerja kt situ...kt kelab tu ada seorang bartender yang cute mute nama Jack....si Ali ni selamatkan kelab tu dari kena jual...pastu lama2 Jack n Ali ni jatuh cinta....macam tu la...sweet banget....now i fall in love with Jack......MyEm0.Com








sssysssshhhhh diam2....nak tengok muka cute Jack tu tak....alaaa dia ni banyak berlakon dalam movie lain tapi selalu jahat jek...tapi bila dia jadi baik baru perasan dia ni....

Cam Gigandet..pelik giler nama dia!!tapi saya tetap suka..aauwwww!!

dia dukung anak dia.....style beb!! anak dia pun comel....=p







kira kuar dari wayang rasa puas hati tahap gaban la....hehehehe...

pastu saya teman akak saya shopping2 n kitorang pergi makan2 ayam penyet kt kedai makan...off cos la kedai makan takkan la kt Jakel jual kain tu plak...mmuuuaahhhahahahaha....MyEm0.Com















selamat menjamu selera....kenyang giler semalam...terima kasih kat akak saya sebab belanja makan...nak tunggu adikmu ni belanja mu makan ntah bila agaknye....kakakaka







dah penat2 round sumer kitorang pun balik la...hehehee......
sampai rumah rasa lepak giler....sebelum tidow lepak depan tv tengok Merlin n makan coco crunch...hahaha....saya memang tak reti2 kenyang kan....









salam~~









tapi taknak la tengok movie yang sama...rugi lah!!






MyEm0.ComMyEm0.ComMyEm0.Com

No comments: