Thursday, February 24, 2011

15 - tertidow depan Maher Zain~~

Thursday, February 24, 2011


Assalamualaikum semua!!

waaahhh sekarang cm dh x busy sgt...test untuk semua subjek dh setel...assignment so far dah siapkan....thesis tadi dah hantar second draft untuk di check...saya tambah byk giler gambar...kasi pening itu supervisor la....hahahah...MyEm0.Com
peh kejam giler kan...yelah selama ni saya bagi draft tak pernah nya dia check...pastu dia check...hamekkkk ko byk giler correction dan saya dengan tekunnya membetulkan balik la...huhuhu...MyEm0.Com berpeluh2...sampai subuh baru siap!!



2 3 4 5 hari busy ni dan hari ni saya tak busy sangat dan saya pergi stadium Melawati Shah Alam dan saya pergi jumpa Maher Zain.....wahhhh jumpa mcm tu je ke???takde rasa ape2 ke??tak nehbes ke??tak rasa nak jerit2 ke??haahahha.....i know i know...kalau orang lain siap jerit2 tu....tapi saya hanya senyum penuh kesopanan di tepi sahaja...tengok Maher Zain cmtu jek...hahahah...jahat nya saya!!MyEm0.Com ye lahhh buat ape nak jerit2 kan...alaaa dia artis nasyeed kan..so kena la hormat sikit...maksud saya kena jaga adab...betul tak?angguk sikit laa....hehehe...MyEm0.Com

oh cerita sebenar saya pergi ke stadium sebenarnya follow akak saya yang jadi crew untuk konsert tu...dia ajak la pergi join jadi crew yang berapa nak jadi crew tu untuk involve sama la dengan kerja2 konsert tu...saya pun follow la....tapi datang kul 3 pun satu ape pun tak gerak lagi..tunggu la sampai kul 5!! 2 jam tunggu but nothing ok....MyEm0.Com nasib baik kul 5 tu ada mcm preview artis la dan Maher Zain ada gak!!hehehe....hensem giler...itulah kata hati saya....hanya mampu berkata2 dlm hati sahaja...nti ada yg jelesh!!hehehe...MyEm0.Com

Maher Zain perform 5 minit jek pastu dia masuk nak buat rehersal....ehmmm tunggu lagi sampai diorang habis rehersal baru boleh start kerja....saya dah ngantuk2 tunggu dan tertidow di sofa kt ruangan menunggu...time tu la Maher Zain lalu depan saya masa saya tertidow...kekekeke....MyEm0.Com tak senonoh betul!!

ada akak sebelah saya menjerit nama Maher Zain saya terbangun dan nampak Maher Zain depan saya....kekeke....kt situ je last jumpa...pastu kitorang dapat information lagi bagitau kerja2 tu start lepas maghrib...huhuhu...tension!!MyEm0.Com

dapat kupon rm15...pergi makan sampai kenyang pastu saya cakap kt akak saya nak balik....sori yek sebab saya kepenatan...tak dapat nk nolong korang sumer...hehehe...MyEm0.Com

ni saya selitkan gambar masa mini konsert Maher Zain n in-team....MyEm0.Com

1st persembahan In-Team

Maher Zain sampai..weeewwiittt








ni lah akak saya yang jadi crew konsert Maher Zain tu


korang kenal tak sape lelaki yg pakai baju belang2 tu?tu la Ifan Makki yang nynyi lagu Allah kiya karo dgn Maher Zain




ok la tu sampai sini saje...jumpa lagi next entry....

Assalamualaikum semua!!






p/s : sejak akhir2 ni saya suka pakai baju pink belang2 tu...rasa mcm saya ni gula2...ahaks!

No comments: