Thursday, February 17, 2011

11 - dalam hati ada garam.....

Thursday, February 17, 2011
Assalamualaikum semua!!

wahhh tajuk entry pun dh berbunyi marah kan..mmg tengah marah pun....http://www.emocutez.com

rasa geram giler kt orang yang selalu mencari point untuk menyusahkan kita...dan kita akan sentiasa sakit hati....http://www.emocutez.com

hai orang2 begini...janganlah kamu begitu...jangan nak mementingkan diri sendiri saje...kalau sesuatu kamu boleh buat sendiri,cuba untuk buat sendiri...jangan rasa kamu itu sangat berkuasa..menci2 orang mcm ni....http://www.emocutez.com

takde mood nak taip panjang2...sakit hati...dan sakit hati ini akan berkekalan sepanjang masa as long as dia tak berubah hati....orang mcm ni ape kita nak buat yer...dush dush dush rasa nak tumbuk dia saja...uwaaaa.....mencinye!! http://www.emocutez.com

ok la jumpa next entry yer...
Assalamualaikum semua!!


p/s : esok ada test..mampukah saya mahu study dalam jangka masa pendek??http://www.emocutez.com
muka orang yang malas nk study ptg2 ni...hehhee

No comments: