Tuesday, February 15, 2011

10 - orang suruh study tapi update blog

Tuesday, February 15, 2011
Assalamulaikum semua~~

uwaaaahhh tidow seharian...tak msg tak makan tak wat ape2....ape nk jadi ni.....

just nak bgtau td beli no ekor maxis baru...

ni la simcard baru tu...ohh saya sangat amatur...ape tu hot tiket??


alaaa entry tadi saya cakap nak study..ke mana hilang mood itu....sebab banyak sangat fikir hal lain...saya jd stress...nape stresss...ntah la labu....MyEm0.Com

dalam stress ni terfikit untuk melakukan ini :

1) pergi bercuti sorang2 kt obesee....teheee ade duit ke?? MyEm0.Com


2) pergi shopping...uwaa lama tak shopping...kalau nak shopping boleh tapi pastu saya takde duit nak makan....uwaaa...nanges lagi...MyEm0.Com


3) memandang takde duit...saya rasa nak duk terperap je dalam bilik lama2...biar tak kena matahari..lagpun skrg panas...dapat jadi cerah pun ok la...tehee...MyEm0.Com

4) nak buat apa lagi eh....pergi makan banyak2? ohh saya nak diet...kihkihkih....berjaya ke tidak saya pon tak tahu...MyEm0.Com

5) pergi balik kampung jumpa mak ayah dan makan puas tapi kelas saya full all day dan next week ada test...oh makin tension...

6) tidow sampai esok...alaa td petang dah tidow...malam mesti tak dapat nak tidow...hukhukhuk...MyEm0.Com

7) study...ok finally study...risau exam lagi bagus kan..hehehe...ok la ada kerja nak wat ni...jumpa next entry...=)

Assalamualaikum semua..goodnight!!MyEm0.Com


saya mau shopping...bila??uwaaarrgghhh tension!

No comments: